fbpx

Tuotemerkit

E-Flex

Meiltä saat pakettiauton laadukkaat E-Flex hyllyt ja laatikkojärjestelmät asennettuna tai ilman edullisesti ja nopeasti. Valikoimamme hyllyt sopivat kaikkiin pakettiautoihin ja hyötyautoihin. 

Saat meiltä järeät avohyllyköt ja huippulaadukkaat vetolaatikostot ja salkkutelineet haluamallasi kokoonpanolla.

Webastojälleenmyyjä-raisio

Polttoainelämmitin on sähkölämmitintä kätevämpi, sillä se toimii missä vain eikä vaadi sähkötolppaa tai irrallista sisätilalämmitintä. Lisäksi se on nopeampi, sillä lämmitykseen kuluu vain puolisen tuntia. Lämmitin toimii myös ajon aikana.

Webastolta löytyy sekä ilmalämmittimiä että vesilämmittimiä. Ilmalämmitin toimii erillään moottorista, ja toimii hyvin esimerkiksi hyötyajoneuvojen tavaratilassa. Vesilämmitin puolestaan kierrättää jäähdytysnestettä moottorijärjestelmässä, jonka jälkeen lämpöä jaetaan auton sisätiloihin lämmityslaitteen puhaltimen kautta. Näin se lämmittää sekä moottorin että ohjaamon.

Lue Lisää Webastosta 

Vesilämmittimet Autoterm Flow ja ilmalämmittimet Autoterm Air sisätilojen lämmitykseen. Valmistus ja tuotekehittely on alkanut jo 1995 ja vuosittain lämmittimiä myydään jo yli 100 000 kpl.

Tuotteet ovat saaneet E2-tyyppihyväksynnän ja CE-merkinnän ranskalaiselta sertifiointialan laitokselta. Tuotteemme ovat nimenomaan euroopan vientimalleja, jotka täyttävät ko. kriteerit ja takuut sekä mm. vakuutusyhtiöiden ehdot.

Lue Lisää Autoterm tuotteista

Autoterm Flow

Autoterm Air

TT-Thermojälleenmyyjä-asennus

TT-Thermo valmistaa korkealaatuiset sähkökäyttöiset ajoneuvojen moottorilämmittimet vesipumpulla. Lämmittimen liitäntä sähköverkkoon on Defa-järjestelmään yhteensopivalla lliittimellä. Lämmittää ja kierrättää samanaikaisesti jäähdytysnestettä moottorissa. Moottori lämpiää kaikkialta tasaisesti ja ajoneuvon sisätila lämpenee nopeasti, kun ajoneuvo käynnistetään. Lämmittimessä on sisäänrakennettu termostaatti, joka pitää lämpötilan +65..+75 asteessa.

Yhteystiedot

Lähetä Viesti

2021 AUTOHECO ©